نصب قالب وردپرس با 3 روش

آموزش نصب قالب های وردپرس

قطعا نصب قالب وردپرس جزو ابتدایی ترین امور طراحی و ساخت یک سایت می باشد؛ اما گاهی اوقات در همین مراحل ابتدایی مانند نصب قالب وردپرس یا نصب وردپرس یا نصب افزونه ها ممکن است دچار مشکلاتی شویم. در این مقاله قصد داریم تا به شما سه روش نصب قالب وردپرس را به صورت کامل آموزش دهیم و در انتها مشکلات نصب یک قالب وردپرس را بررسی می کنیم.

نصب قالب وردپرس از مخرن وردپرس و پنل مدیریت

شاید بتوان گفت این روش نصب قالب وردپرس آسان ترین روش برای نصب قالب مد نظرمان باشد.

آموزش نصب قالب وردپرس از مخزن

ابتدا به پیشخوان وردپرس خود از آدرس example.com/wp-admin و یا example.com/wp-login.php و یا آدرس اختصاصی ورود به پیشخوان وردپرس که ساخته اید، وارد شوید و سپس نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید (توجه نمائید به جای example.com آدرس وبسایت خود را وارد کنید)

wordpress wp admin min

از منوی سمت راست وردپرس به قسمت نمایش > پوسته ها بروید و بر روی دکمه افزودن پوسته تازه کلیک کنید.

قسمت قالب ها در وردپرس

از قسمت باز شده می توانید پوسته مد نظر خود را انتخاب کنید؛ این پوسته ها پوسته های رایگانی هستند که درون مخرن وردپرس منتشر شده اند. شما می توانید برخی از قالب های معروف وردپرسی که به صورت رایگان منتشر شده اند را در این صفحه پیدا کنید؛ قالب هایی به مانند آسترا و فلوکس و هلو المنتور و اوشن پرس و … را می توانید با سرچ کردن در قسمت جستجو در پوسته ها پیدا کنید.شما میتوانید برای پیدا کردن بهترین قالب های رایگان وردپرس در سال 2022 مقاله ای که در این مورد تهیه شده است را مشاهده و بررسی کنید.

جستجو بین قالب های رایگان وردپرس

حال قالب مد نظر خود را انتخاب کنید و بر روی آن کلیک کنید و سپس گزینه نصب را بزنید تا پوسته شروع به نصب شدن بر روی سایت شما بکند.

بعد از اینکه قالب مد نظر شما نصب شد دوباره به قسمت نمایش > پوسته ها بروید سپس بین پوسته هایی که نصب کرده اید یکی را انتخاب و فعال نمائید،قالب رایگان شما به صورت کامل نصب و فعال شده است.

فعال کردن پوسته وردپرس

حال می توانید افزونه های مورد نیاز قالب خود را در صورت داشتن چنین موردی نصب نمائید، کافی است از منوی سمت راست وردپرس گزینه قالب خود را پیدا کنید و سپس به قسمت نصب افزونه ها بروید و افزونه های مورد نیاز را نصب کنید و به ادامه ساخت وبسایت خود بپردازید.

نصب افزونه های مورد نیاز قالب وردپرسی

آپلود قالب وردپرسی

در بسیاری از موارد ممکن است قالبی که برای سایت خود در نظر داریم، قالب رایگانی نباشد که احتمال آن بسیار بالاست و نیاز به خرید قالب داریم. پس از خرید و تهیه قالب مد نظر خودمان باید فایل زیپ قالب وردپرسی خود را بر روی سایت خود نصب کنیم که اولین روش آن اپلود قالب وردپرس از طریق پیشخوان وردپرس می باشد.

آپلود قالب وردپرس از طریق پیشخوان سایت

ابتدا به مانند روش نصب قالب رایگان وردپرس، به منو سمت راست و گزینه نمایش و بعد پوسته ها می رویم و سپس دکمه افزودن را می زنیم و حال بر روی گزینه بارگذاری پوسته کلیک کنید و فایل زیپ قالب خود را پیدا کنید و گزینه نصب را بزنید تا قالب شما نصب شود و سپس از قسمت نمایش > پوسته ها اقدام به فعال سازی قالبی که آپلود شده است کنید.

اپلود قالب وردپرس از طریق پیشخوان سایت

بیشتر مشکلاتی که هنگام نصب قالب ممکن است رخ دهد، در این روش می باشد که در انتهای مقاله به این دلایل نصب نشدن قالب وردپرسی که شما نصب کرده اید می پردازیم.

توجه داشته باشید قالب هایی که داری دو نسخه اصلی و چایلد تم می باشند را باید هرکدام را به صورت جدا و به صورت فایل زیپ آپلود کنید.

نصب و آپلود قالب وردپرس روی هاست سی پنل

برای نصب قالب وردپرس از طریق هاست سی پنل ابتدا از آدرس www.example.com:2083 و یا www.example.com:2082 وارد محیط سی پنل شوید سپس بر روی گزینه فایل منیجر File Manager کلیک کنید.

و بعد از آن بر روی گزینه Public Html کلیک کنید و سپس وارد پوشه wp-content شوید،این پوشه حاوی اطلاعاتی از قبیل افزونه ها و عکس هایی است که آپلود کرده اید.

مسیر پوشه wp-content از طریق cpanel

سپس بر روی themes کلیک کنید و گزینه آپلود را بزنید و سپس فایل زیپ قالب خود را از کامپیوتر خود انتخاب کنید و اپلود کنید و تا زمان سبز شدن نوار پیشرفت صبر کنید تا آپلود تکمیل شود و گزینه Go Back را بزنید و در انتها بر روی فایل زیپ قالب وردپرسی خود کلیک راست کرده و گزینه اکسترکت را بزنید و بعد از استخراج شما می توانید فایل زیپ پوسته خود را پاک کنید تا فضا شما را پر نکند و فضای هاست منظم تری داشته باشید، سپس به پیشخوان ورپرس خود رفته و از قسمت نمایش > پوسته ها قالب مد نظر خود را فعال کنید.

اپلود فایل قالب وردپرس در سی پنل

نصب  و آپلود قالب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین

برای نصب قالب وردپرسی خود بر روی دایرکت ادمین ابتدا از آدرس www.example.com:2222 وارد محیط پنل دایرکت ادمین شوید و سپس به مانند سی پنل روی گزینه File Manager کلیک کنید و سپس مراحل زیر را طی کنید.(به جای example.com آدرس سایت خود را وارد کنید)

فایل منیجر دایرکت ادمین

Public Html < wp-content < themes و در پوشته themes گزینه اپلود را بزنید و قالب وردپرسی خود را اپلود کنید و در ادامه به پیشخوان وردپرس خود بروید و از منوی سمت راست بر روی گزینه نمایش و پوسته ها بروید و قالب مد نظر خود را انتخاب و فعال کنید.

اپلود قالب در دایرکت ادمین

نصب و آپلود قالب وردپرس روی هاست پلسک

در ابتدای کار وارد محیط پنل پلسک شوید، برای این کار از آدرس www.example.com:8880 وارد محیط پلسک شوید.(به جای example.com آدرس وبسایت خود را وارد کنید) بین گزینه های موجود گزینه فایل منیجر را بزنید و سپس گزینه httpdocs را بزنید.

آموزش نصب وردپرس روی پلسک

آپلود فایل بر روی پلسک

سپس به مانند دایرکت ادمین و سی پنل روی پوشه wp-content که از پوشه های اصلی وردپرس به حساب می آید کلیک کنید و بعد از آن themes و سپس دکمه به اضافه که درون عکس زیر مشخص کرده ایم کلیک کنید و سپس گزینه آپلود را بزنید و فایل زیپ پوسته خود را انتخاب و آپلود کنید و بعد از آن فایل زیپ را اکسترکت کنید.

 آپلود فایل بر روی پلسک

به محیط پیشخوان بروید و از منوی سمت راست گزینه نمایش و به پوسته ها بروید و پوسته مد نظر را فعال کنید.

آموزش نصب قالب وردپرس با FTP

برای نصب پوسته مد نظر از طریق FTP ابتدا باید یک اکانت FTP درون هاست خود بسازید که به صورت عادی این اکانت از قبل ساخته شده و اطلاعات آن که در بیشتر مواقع همان اطلاعات ورود به هاست می باشد که برای شما توسط شرکت هاستینگی که هاست خود را از آن شرکت خریداری کرده اید به شما ایمیل شده است.

شما برای اتصال به اکانت FTP خود نیاز دارید تا نرم افزار Filezilla را بر روی سیستم شخصی خود نصب کنید، این نرم افزار برای اتصال به اکانت FTP ساخته شده است.توجه داشته باشید بعضی از هاست ها برای اتصال به اکانت FTP نیاز به نرم افزار Core FTP Pro به جای Filezilla دارند.

پس از نصب نرم افزار Filezilla آن را باز کنید و در قسمت Host  آدرس وبسایت خود را بدون https یا http وارد کنید و بعد از آن نام کاربری و رمز عبور اکانت FTP خود را وارد کنید و در قسمت پورت عدد 21 را وارد کنید، سپس گزینه Quick connect را بزنید.

محیط برنامه filezilla برای ftp

از سمت Remote Site مراحل Public Html <  wp-content <  themes طی کنید و در پوشه themes فایل زیپ پوسته خود را بکشید و در این پوشه رها کنید تا اپلود تکمیل شود،خواهید دید که این روش اپلود بسیار سریع تر از روش اپلود مستقیم بر روی هاست سایت میباشد،فایل زیپ اپلود شده را نیز اکسترکت نمائید.

public html در ftp

در نهایت به پیشخوان سایت خود بروید و از منو بر روی نمایش و پوسته ها بروید و قالب اپلود شده را فعال کنید.

دلایل نصب نشدن قالب وردپرس


آپدیت نبودن ورژن PHP

یکی از دلایلی که ممکن است باعث مشکل در اجرا نصب پوسته شود آپدیت نبود php هاست شما می باشد، برای بروزرسانی ورژن php هاست خود وارد محیط هاست سی پنل خود شوید و از قسمت Multi Php Manager  تیک دامنه مد نظر خود را بزنید و سپس از سمت راست تغییر ورژن دهید و در نهایت Apply را بزنید.

آپدیت ورژن php سایت

ضمن اینکه شما می توانید از شرکت هاستینگ خود درخواست کنید تا ورژن پی اچ پی هاست شما را بروزرسانی کنند.

دقت کنید گاهی ممکنه است قالبی که نصب کرده اید قدیمی بوده اما ورژن php شما بروز است، در اینجا مشکل از قالب شما بوده که قدیمی می باشد، البته شما میتوانید با تغییر ورژن php قالب خود را نصب و فعال کنید اما باید در نظر داشته باشید که ورژن های قدیمی php بر روی سرعت و امنیت شما تاثیر بدی می توانند داشته باشند،پس بهتر است از قالب های وردپرسی به روز استفاده کنید.

ارور  upload_max_filesize

ارور اپلود حجم بیش از حد مجاز در وردپرس

این ارور زمانی رخ می دهد که فایل پوسته شما حجمی بیشتر از مقدار تعیین شده داشته باشد. برای رفع این مشکل کافی است کد زیر را درون فایل htaccess. هاست خود قرار دهید و سپس save را بزنید تا مشکل حجم آپلود فایل های وردپرس شما برطرف شود.

php_value upload_max_filesize 512M

فایل htaccess

فایل htaccess. درون قسمت public Html هاست شما قرار دارد، ممکن است برای اولین بار که می خواهید این فایل را ویرایش کنید در ظاهر اولیه فایل ها این فایل را پیدا نکنید، برای این کار از منوی بالا گزینه Setting را بزنید و سپس گزینه Show Hidden Files را فعال کنید و سپس save، حال باید این فایل به شما نمایش داده شود.

فایل های پهناه سی پنل

اما اگر باز هم فایل htaccess را ندیدید مشکلی نیست و شما می توانید یک فایل .txt بسازید و آن را درون Public Html به راحتی اپلود کنیدو سپس به ویرایش آن بپردازید.

شما می توانید از طریق Multi Php Ini نیز اقدام به افزایش حجم اپلود در وردپرس نمائید.از طریق هاست خود وارد بخش php ini شوید و بعد از آن دامنه وبسایت خود را انتخاب کنید.

قسمت multi phph ini در سی پنل

سپس به مانند تصویر عدد رو به روی upload file size را بر روی عدد دلخواه که به پیشنهاد ما 512 باشد بگذارید و Apply را بزنید تا تغییر شما اعمال گردد، ضمن این که با توجه به عکس زیر شما می توانید گزینه های دیگر را افزایش دهید تا از ارور ها و مشکلاتی که ممکن است در آینده برای شما رخ دهد جلو گیری نمائید.

تنطیمات منابع درون سی پنل

عدم نصب پوسته به علت max_execution_time

این ارور زمانی رخ می دهد که زمان آپلود قالب شما به علت سنگین بود حجم فایل و یا اینترنت ضعیف شما مدت زمان زیادی طول می کشد و وردپرس این ارور را به شما نشان می دهد، برای رفع این مشکل کافی است کد زیر را درون فایل htaccess هاست خود قرار دهید و یا از طریق Multi Php Ini این زمان را افزایش دهید، پیشنهاد ما عدد 300 می باشد.

execution time in cpanel

عدم نصب پوسته به علت فضای کم هاست

زمانی که هاست شما فضای لازم برای آپلود پوسته را نداشته باشد، شما نمی توانید فایل مد نظر خود را آپلود کنید.شما باید قبل از اپلود به آزاد سازی و یا افزایش فضای هاست خود بپردازید.

اینترنت ضعیف و فایل اشتباه

ممکن است اینترنت شما ضغیف بوده و هنگام آپلود فایل چندین باز قطع شود،در این حالت مشخصا باید به اینترنت قوی تری متصل شوید.

منظور از فایل اشتباه این است که وقتی شما فایل قالب مدنظر خود را تهیه کرده اید ممکن است درون آن فایل زیپ فایل های دیگری مثل راهنما و چایلد تم و یا افزونه های قالب درون آن باشد،باید توجه کنید که شما باید فایل اصلی قالب را اپلود کنید تا مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد.

امیدواریم توانسته باشیم مراحل نصب یک قالب وردپرسی را به صورت کامل برای شما توضیح داده باشیم، اگر دچار مشکلی شدید حتما در انتهای مقاله در قسمت نظرات برای ما مشکل خود را بنویسید تا ما بتوانیم به شما در حل این مشکل کمک کنیم.

4.8 4 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

دیگر مقالات

آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

دایرکت ادمین چیست؟ دایرکت ادمین Direct Admin یک نرم افزار میزبانی وب و سرور میباشد. کنترل پنل دایرکت ادمین در کنار سی پنل و پلسک

Call Now Button