دایرکت ادمین چیست؟
دایرکت ادمین Direct Admin یک نرم افزار میزبانی وب و سرور میباشد. کنترل پنل دایرکت ادمین در کنار سی پنل و پلسک جزو معروف ترین و بهترین کنترل پنل ها برای میزبانی وبسایت میباشد.
شما می توانید مقالات آموزشی نصب وردپرس روی پلسک و نصب وردپرس روی سی پنل را مطالعه کنید.
آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
برای نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین ابتدا باید وارد وارد صفحه لاگین آن بشوید. برای اینکار باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید. your-domain.com:2222
تدکر: به جای your-domain.com آدرس وبسایت خود را وارد کنید.
آپلود وردپرس در دایرکت ادمین
پس از ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین، از میان گزینه های موجود بر روی گزینه File Manager کلیک کنید.
سپس بر روی گزینه Public_Html کلیک کنید.(public html روت اصلی سایت حساب میشود) سپس بر روی گزینه آپلود کلیک کنید.
حال باید آخرین نسخه وردپرس را که از وبسایت اصلی وردپرس دانلود کرده اید را روی هاست دایرکت ادمین اپلود کنید. در صورت وجود گزینه Batch Upload تیک این گزینه را بزنید و سپس بر روی دکمه add to queue کلیک کنید.
استخراج وردپرس در هاست دایرکت ادمین
پس از اپلود وردپرس در Direct Admin شما باید به Public_Html بروید و فایل زیپ وردپرسی که اپلود کرده اید را استخراج کنید. برای این کار شما بر روی فایل زیپ وردپرس کلیک راست کنید و سپس بر روی گزینه extract کلیک کنید تا فایل وردپرس استخراج شود.
پس از استخراج شما در روت اصلی هاست دایرکت ادمین خود یعنی public_html باید یک فایل زیپ وردپرس و یک فایل وردپرس داشته باشید. وارد فایل استخراج شده وردپرس شوید و بعد از آن به مانند تصویر زیر بر روی گزینه Select All کلیک کنید تا همه فایل های وردپرس انتخاب شوند.
پس از این عمل شما باید بر روی فایل ها کلیک راست کرده و بر روی گزینه Cut کلیک کنید و به مرحله قبل یعنی Public_Html بروید و سپس با استفاده از کلیک راست فایل های وردپرس را Past کنید تا فایل های وردپرس به روت اصلی هاست دایرکت ادیمن شما منتقل شوند.
ساخت پایگاه داده در دایرکت ادمین
برای ساخت پایگاه داده نیاز است تا به صفحه نخست هاست دایرکت ادمین خود بروید و سپس بر روی گزینه MySQl Management کلیک کنید.
حال بر روی گزینه ساخت پایگاه داده جدید کلیک کنید.
سپس نام پایگاه داده و نام کاربری پایگاه داد و رمز عبور کاربر پایگاه داده خود را وارد کنید و بر روی دکمه Create کلیک کنید. اطلاعاتی که وارد کرده اید را حتما ذخیره کنید.
اتصال پایگاه داده به وردپرس
از طریق فایل منیجر و Public_html به روت اصلی سایت خود برسید و بین فایل های موجود وردپرس فایل wp-config-sample.php را انتخاب کنید و بر روی آن کلیک راست کنید و سپس با استفاده از گزینه Rename نام این فایل را به wp-config.php تغییر دهید. حال بر روی همین فایل کلیک راست کنید و گزینه edit را انتخاب کنید.
حال در قسمت نام پایگاه داده و نام کاربری و رمز عبور پایگاه داده اطلاعاتی که ذخیره کرده بودید را وارد کنید و سپس بر روی دگمه Save کلیک کنید تا پایگاه داده شما به وردپرس متصل شود.
حال به آدرس اصلی وبسایت خود بروید و اطلاعاتی مانند نام کاربری و نام سایت و … وارد کنید. اگر تمامی مراحل گفته شده را به درستی انجام دهید شما موفق به نصب وردپرس روی دایرکت ادمین شده اید. در صورتی که به مشکلی هنگام نصب وردپرس روی دایرکت ادمین شده اید در قسمت نظرات مشکل خود را مطرح کنید.